Acum citesti
Hai în Munții Iezer, pe trasee alpine, cu bicicleta electrică!

Pentru luna iunie ți-am pregătit o tură cu adevărat epică, prin munții Iezer, în weekend-ul 16-18 iunie, o șansă unică de ajunge la înălțimi alpine într-un timp relativ scurt, o tură care ne va purta pe trasee aflate la peste 2.000 de metri altitudine! Te invităm la Câmpulung, pentru un weekend plin de distracție, pe câteva dintre cele mai faine trasee din zonă. Însă punctul culminant îl va reprezenta ascensiunea pe Iezer, de unde vei putea admira cele mai frumoase peisaje din zonă: Piatra Craiului, Vârful Moldoveanu, Păpușa și multe altele!

Pentru că ascensiunea este destul de mare, și un picior neantrenat nu te poate duce acolo, îți propunem această plimbare pe bicicletele noastre electrice KTM. În funcție de nivelul grupului, ne putem întoarce fie pe unde am venit (varianta cea mai simplă), fie putem coborî pe un traseu foarte fain spre cabana Voina (varianta ceva mai dificilă). Însă totul se decide la fața locului.

Plimbarea pe Iezer este planificată pentru ziua de sâmbătă, 17 iunie, dar să nu uităm că weekend-ul este al nostru. Așadar, vineri vom parcurge un traseu care ne va purta pe dealurile din preajma Câmpulungului, iar duminică, la alegere, fie vom opta pentru un traseu mai tehnic, fie pentru o plimbare relaxantă, depinde cum ne vom simți după ziua de sâmbătă. Așadar, oportunitățile sunt dechise și vom stabili de comun acord pe unde vrem să pedalăm!

Ce include pachetul?

Cazarea, micul dejun din partea casei și bicicleta electrică sunt incluse. Desigur, un membru al echipei FreeRider te va însoți în tură. În curte vei putea încerca pump-track-ul nostru, dar și alte mini-trasee gândite pentru distracție. Avem la dispoziție 5 camere, pentru 6 persoane, așadar sunt șanse mari să dormi singur în cameră, pentru un maxim de confort!

Câte persoane pot participa maxim?

Din motive de logistică, această ofertă este limitată la un grup de 6 persoane. Greutatea maximă recomandată pentru participanți este de maxim 95 de kg (pentru o autonomie eficientă a acumulatorului).

Cât mă ajută bicicleta electrică?

Aceasta te poate susține între 50% și 300%. Noi îți recomandăm pentru această tură să folosești doar prima treaptă de asistență. Utilizarea treptelor superioare de asistență scade semnificativ din efortul depus de tine, însă și acumulatorul se descarcă proporțional.

Aceasta este electrica pe care vei pedala.

Cât costă?

Prețul este de 600 de lei/persoană, pentru întreg weekend-ul. Sosirea se face de vineri de la prânz, iar plecarea este duminică, oricând dorești tu.

Cui i se adresează oferta?

Celor care au un minim de experiență pe bicicletă. Dacă te afli pentru prima dată la munte și n-ai mai luat parte la ieșiri, această tură nu ți se adresează. Totuși, dacă vrei să trăiești experiența pe o bicicletă electrică, te așteptăm la turele pe trasee mai simple.

Ce se întâmplă în caz de vreme rea?

Tura se amână și se reprogramează.

Cum mă înscriu?

Trimite un e-mail pe [email protected] și de acolo te preluăm noi. Dacă și alte întrebări, le așteptăm pe aceeași adresă de e-mail.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + 16 =