Acum citesti
Haine de bicicleta ecologice Yew

haine_eco_alergare_bicicletaProducatorul de haine pentru activitati sportive YEW, a lansat noile modele de haine pentru sportivi. Colectia nu este una foarte mare, in schimb modelele sunt suficiente pentru a proteja in cele mai diverse situatii.

Un lucru interesant de stiut despre aceste haine este ca sunt ecologice, adica sunt realizate din materiale reciclabile. Si daca deja ai inceput sa te gandesti, iti spunem noi ca vei purta ambalaje de bauturi sau pentru mancare provenite din Taiwan. Dar la urma urmei, nu conteaza atat de mult, pentru ca produsul final arata precum o bluza de „running” obisnuita, fiind realizata din polyester (reciclat).

Daca stai sa te ganesti ca producatorul s-a zbatut timp de un an de zile sa aleaga materialul pentru noua gama de haine, poti considera ca este un real efort de a tine mediul inconjurator cat mai curat si bineinteles, de a contribui si tu prin achizitionarea unuia dintre produse. Hainele sunt deja disponibile pe site-ul acestuia yewclothing.com, atat pentru femei cat si pentru barbati, evident in diferite marimi.

via | yew clothing


Vezi Comentariu (1)
  • Chiar daca termenul ecologie se utilizeaza destul de des in ultimul timp si pe unii ii deranjeaza, este de apreciat ca inovatiile in acest domeniu sunt in crestere. Daca va interesaza hainele eco…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − 3 =