Acum citesti
Haine şi genţi impermeabile de la Showers Pass

Showers-pass-Cloud-cover-bags-waterproof-socks-spring-classic-jacket-12-600x408Pentru cei care călătoresc des prin zone cu multă ploaie, Showers Pass au creat o serie de genţi impermeabile de cea mai bună calitate, Cloudcover, fabricate la aceleaşi standarde înalte ca şi toate produsele lor. Acestea sunt disponibile în trei forme: Utility, Transit şi Duffel, toate fiind complet impermeabile, cu fermoar etanş, cusături lipite şi o calitate de fabricaţie impecabilă.

Showers-pass-Cloud-cover-bags-waterproof-socks-spring-classic-jacket-15-600x398Showers-pass-Cloud-cover-bags-waterproof-socks-spring-classic-jacket-17-600x398Uitlity are o deschidere largă în zona superioară iar Transit este sub forma unui rucsac foarte confortabil cu centuri de brâu şi piept demontabile. Duffel are o formă clasică şi are la interior compartimente etanşe în care pot fi transportate hainele ude şi murdare, despărţite de cele curate. Geanta are inclus în fundul acesteia şi un mic covoraş pe care vă puteţi schimba. Genţile sunt disponibile în culoarea neagră cu margini galbene, verzi sau argintii la preţul de 199 USD pentru Transit şi Utility şi 165 USD pentru Duffel.

Showers-pass-Cloud-cover-bags-waterproof-socks-spring-classic-jacket-1-e1443503838305-600x466De asemenea a fost prezentată şi jacheta impermeabilă Spring Classic, cea mai mulată jachetă hard-shell după spusele producătorului. Au fost eliminate cusăturile sub braţe iar materialul triplu laminat este cusut cu panouri care îi permit să se întindă în toate direcţiile. Preţul este de 289 USD.

Showers-pass-Cloud-cover-bags-waterproof-socks-spring-classic-jacket-2-600x398Pentru copii, a fost prezentată jacheta Children Jacket, produsă din aceleaşi materiale cu cea pentru adulţi dar la un preţ de doar 69 USD. 7% din veniturile din vânzarea acesteia vor fi donate la Bicycle Transportation Alliance şi Safe Routes to School.

Showers-pass-Cloud-cover-bags-waterproof-socks-spring-classic-jacket-18-600x398Au fost prezentate şi ultimul model de şosete impermeabile, care au o formă mai bună, fiind folosit un mulaj 3D, preţul fiind de 29 USD pentru modelul standard şi de 30 USD pentru cel cu interior de lână.

Informaţii preluate de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 1 =