Acum citesti
Hardtail-ul 29 Team Marin are un preț excelent pentru tineri

De obicei varianta Team a unei biciclete e foarte scumpă, cu echipare de top iar majoritatea nu vor apuca vreodată să se urce pe ea. Cei de la Marin au construit însă recent noul hardtail de 29 Marin Team, o bicicletă cu accent pe un preț redus ce vine în întâmpinarea cicliștilor ce visează să facă performanță în viitor.

Pentru a ajuta tinerii să ajungă la aceste rezultate, Marin a făcut un parteneriat cu NorCal High School Cycling League pentur sezonul 2019, oferind deja 10 biciclete complete Team Marin membrilor echipei și în funcție de vânzări numărul bicicletelor ce vor ajunge la echipă va crește.

Modelul Team Marin 2019 a fost lansat ca o bicicletă ideală pentru cei ce vor să devină sportivi de performanță în XC. Pentru asta, Marin au cerut ajutorul legendei MTB Joe Murray care și-a oferit bucuros ajutorul.

Cadrul Team Marine Series 3 e din aluminiu 6061, folosește un ax spate 148×12 mm, dropout-uri forjate 3D, rutare internă a cablurilor de schimbător și de tijă dropper, având suport de bidon atât pe seat tube cât și pe down tube.

Cadrul extrem de simplu la prima vedere ascunde un element important de design, este vorba de seatstay-urile fără conexiune între ele Marin Fastback proiectate pentru a oferi amortizare pe vericală a vibrațiilor, oferind un confort superiorîn turele lungi fără a afecta eficiența pedalatului.

Geometria cadrului include un unghi al furcii de 69 de grade, unghiul tijei de șa de 75 de grade (74.9 grade la mărimile L și XL), chainstay-uri de 435 mm și înălțimea de 66 mm a monoblocului. Lungimea top tube-ului la cadrul mărimea M e de 604 mm iar reach-ul e de 438 mm. Datele complete despre geometrie sunt disponibile pe pagina producătorului.

Păstrând un preț scăzut, echiparea Team Marin nu face însă rabat la calitatea componentelor. Furca este o RockShox Judy Silver TK de 100 mm cu arc Solo Air și cu reglaje pentru compresie și revenire, cu ax 110×15 mm Maxle Stealth în concordanță cu butucul Boost de pe spate.

Schimbătorul și maneta SRAM NX folosesc caseta SunRace 11-42t, cu o foaie de 32t. Roțile folosite sunt tubeless din aluminiu, producție proprie, cu rulmenți etanși la butuci. Monoblocul este de asemenea etanș.

Frânele sunt Shimano BR-MT400 cu discuri de 160 mm, ghidonul este un mini-riser de 780 mm, pipa are 60 mm și alături de grip-uri, tija de șa, șa și pedale provin toate de la Marin.


Marin va dona echipei NorCal League câte o bicicletă pentru fiecare 4 vândute, sperând să poată să ofere până la 50 de biciclete în acest an. Team Marin e disponibilă acum la distribuitori la prețul de 1299 $, cu cadre între S-XL și doar în culoarea negru/cyan.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × three =