Acum citesti
Huse gratuite pentru roţile Crankbrothers săptămâna asta

Crankbrothers_wheel-trial-600x237Până vineri, 5 februarie, Crankbrothers au o ofertă tentantă: garanţie de retur fără întrebări timp de 90 de zile pentru orice set de roţi cumpărate direct de la ei şi, în plus, un set suplimentar de huse de roţi.

Crankbrothers_wheel-trial_versions-600x278Roţile incluse în promoţie sunt cele din gama Cobalt pentru XC, Iodine pentru All Mountain sau Opium pentru downhill. Acestea sunt în gama de preţ dintre 400 USD pentru o roată de aluminiu simplă şi 2300 USD un Cobalt din carbon.

Crankbrothers_Wheel_2-4-297x297Crankbrothers folosesc un design special al roţilor cu greutatea maximă concentrată în jurul butucului, pentru accelerări mai eficiente. De asemenea, ei folosesc tehnologia twinpair spoke pentru a mări rezistenţa şi rigiditatea.

Dacă pentru orice motiv nu sunteţi mulţumiţi de roţile cumpărate, le puteţi trimite înapoi la Crankbrothers în termen de 90 de zile şi veţi primi toţi banii înapoi, exceptând transportul. Se exclud doar cele distruse din accident.

Crankbrothers_EVOC-free-wheelbag-600x450Husele de roţi sunt modelul Highline fabricat de EVOC pentru Crankbrothers. Fiecare dintre ele poate transporta câte două roţi, inclusiv de 29. Preţul lor normal este de 90 USD, dar pentru o comandă făcută până în 5 februarie ele vor fi livrate gratuit. Trebuie doar folosit codul „spin2016” la comandă.

Pentru informaţii suplimentare, accesaţi site-ul producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + 9 =