Acum citesti
Ia copilul cu tine pe MTB cu șaua și ghidonul Shotgun

Kids Ride Shotgun e proiectat să facă totul mai distractiv și mai ușor când vrei să iei copilul cu tine la o tură de bicicletă. Șaua și ghidonul Shotgun MTB sunt proiectate pentru a funcționa pe aproape orice bicicletă, cel mic având vedere directă asupra potecii din față. Acest design nu doar poziționează mai bine centrul de greutate decât scaunele tradiționale ci permite și interacțiunea cu copilul ce va avea în față același peisaj.

Pentru a duce copiii pe trasee există multe opțiuni cum ar fi remorci sau bare de tracțiune. Toate acestea însă afectează grav manevrabilitatea și echilibrul bicicletei, limitând traseele posibile dar și câmpul vizual al micuțului. Ideea nu e nouă dar e o implementare foarte bună.

Sistemul folosește prinderi pe cadru complet protejate cu cauciuc pentru protecția bicicletei și este compatibil cu aproape orice tip de cadru standard, inclusiv modelele full suspension.

Chiar dacă nu e obligatoriu, se poate adăuga separat un mic ghidon ce oferă copilului încă două puncte de contact cu bicicleta, distanța dintre acesta și copil fiind reglabilă.

Șaua se reglează și permite modificarea poziției față/spate și a unghiului. Locașurile cauciucate pentru picioare au chingi ce păstrează piciorușele fixate în siguranță.

Scaunul pentru copii Shotgun MTB e disponibil direct din Noua Zeelandă la un preț de 220 NZD, ghidonul având un preț suplimentar de 49 NZD. Puteți afla mai multe sau comanda unul pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 − two =