Acum citesti
Ibis Mojo HD lansat

ibis_mojo_1Probabil cea mai asteptata bicicleta de downhill a anului 2010, a fost lansata de curand, iar producatorul a publicat atat informatii si date tehnice oficiale cat si detalii despre versiuni si preturi.

Dupa 3 ani de dezvoltare, teste si experimente alaturi de faimosul Brian Lopes, versiunea finala este gata sa ajunga la consumatorii de downhill extrem. Una dintre cele mai importante caracteristici ale modelului se refera la cadru, care este realizat din carbon si cantareste doar 2,86 kg, o valoare excelenta pentru un cadru de downhill.

Modelul HD este varful gamei Mojo si reprezinta un produs dedicat downhillerilor care vor sa impinga limitele la maxim. Un produs care-si arata adevarata valoare in situatiile in care performantele acestuia sunt impinse catre extrem si dincolo de acesta. Precum declara chiar producatorul, Mojo HD este construit precum un tanc, facand referire la rezistenta acestuia, dar nu se piloteaza in niciun caz ca unul, ci mult mai usor decat ti-ai fi putut imagina.

Cursa de amortizare spate masoara 160 de mm si este sustinuta de un amortizor Fox RP23. Poti monta anvelope cu o latime de pina la 2.5″ si un rotor cu o dimensiune maxima de 200 de mm. Cablurile, care se afla sub cadru, beneficiaza de o protectie suplimentara (dar optionala) din policarbonat. Astfel, este eliminat pericolul, ca acestea sa fie afectate de eventuale pietre care zboara de pe traseu si se lovesc de partea inferioara a cadrului.

Unghiul gatului de furca, nu este reglabil, dar beneficiaza de un unghi optim de 67 de grade.

Daca vorbim despre aspectul acestei biciclete, putem afirma ca este unul cu adevarat reusit : sportiv dar rafinat in acelasi timp. Portiuni de carbon sunt vizibile pe diverse suprafete ale bicicletei, iar vopseaua alba este glossy. Bascula acestui cadru, va fi disponibila si in culorile rosu, albastru si negru.

Asteapta-te insa si la un pret pe masura : nu mai putin de 2.399 $ trebuie sa platesti pentru cadru, pret in care evident nu sunt incluse si optionalele. Costul bicicletei echipate cu kitul XT este de 4.999 $.

Sunt multe de spus despre cadrul Ibis Mojo HD. Detalii complete gaseti pe ibiscycles.com/mountain/mojohd/ .

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + twenty =