Acum citesti
Icon E-Flyer nu zboară, dar te duce unde ai nevoie (cu efort minim și stil)

Moda bicicletelor electrice l-a lăsat rece pe subsemnatul, asta până când subsemnatul a dat peste E-Flyer-ul celor de la Icon. Mă rog, principiul nu e cu nimic diferit, în speță un motor electric pe un cadru de bicicletă ceva mai gros și roți așijderea, dar forma cadrului și rezultatul final per total, de fapt, sunt o chestie atât de fascinantă că nu poate fi trecută cu vederea.

icon_e_flyer

Cu toate că forma este inspirată din așa-numitele motociclete board-racers care și-au trăit anii de glorie cu mult înainte de vremurile lui Marlon Brando, James Dean ori Steve McQueen, un anume șarm învăluie găselnița celor de la Icon. Normal, poate că fiecare va găsi (sau poate nu) propriul vino-ncoa’ al e-bike-ului de față, însă un vehicul ca E-Flyer cu certitudine nu îți iese în cale zilnic.

Întrebarea care doare, legată de preț, are mai mult sau mai puțin sens în contextul de față, că oricum doar 50 de bucăți se vor fabrica, de mână și în California. Dacă totuși ești curios, E-Flyer va sărăci bugetul cumpărătorului cu 4.995$, iar mai multe detalii pentru cei care doresc să se regăsească în aceeastă ipostază pot fi găsite aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − 11 =