Acum citesti
Îmbunătățiri pentru furcile DT Swiss XMM și XRM

DT Swiss aduce îmbunătățiri furcilor XMM 120 pentru biciclete 29er, XMM 140 și XRM 100, ambele pentru biciclete cu roți de 26 de inch. Elvețienii vor introduce în furci, începând cu 2013, un nou ulei pentru a oferi o funcționalitate mai bună acestora, chiar și în condiții de vreme rece.

De asemenea, toate garniturile regăsite la îmbinarea dintre brațele inferioare și cele superioare vor fi noi, pentru a împiedica praful să treacă. Toate modelele din gamă vor beneficia de o versiune de top, cu gât (steerer) din carbon și cu ax de 15 mm, bineînțeles, pentru o greutate mai scăzută.

Rigiditatea torsională a fost îmbunătățită datorită utilizării unei arcade redesenate, majoritatea furcilor DT Swiss din 2013 fiind mai rigide decât concurenții principali, atât în versiune cu brațe inferioare din carbon cât și în versiunea cu brațe din magneziu.

Comanda pentru acționarea lock-out-ului va beneficia pe interiorul colierului de prindere de o suprafață cauciucată, pentru a se fixa mult mai bine pe ghidon.

via DT Swiss

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + 16 =