Acum citesti
În 2016 grip-urile ESI se rotunjesc

ESI sunt unul dintre cei mai apreciaţi producători de grip-uri de calitate, ei fiind practic inventatorii grip-ului de silicon, fiind disponibile modele de mai multe grosimi şi culori care se pot asorta cu orice bicicletă.

Lizard-Skin-ESI-6-600x400Pentru 2016, pe lângă mult apreciatele grip-uri drepte, au apărut în colecţie şi modele curbate, denumite FIT Grip. Rolul formei acestea este de a reduce presiunea asupra nervului ulnar pentru un confort îmbunătăţit. Acestea vor fi disponibile în grosimea maximă, Extra Chunky, în culorile albastru, negru şi roşu, dar şi ceva mai subţiri în versiunea Chunky Racer (ceva mai groase decât modelul Racer), culorile fiind albastru, negru, roşu, portocaliu şi verde. Preţul pentru un set este de 32.95 USD.

Lizard-Skin-ESI-1-4-600x202Personal utilizez de ani de zile grip-uri ESI Extra Chunky şi sunt extrem de mulţumit de ele astfel că sunt nerăbdător să le schimb cu un model FIT. Preţul este mare faţă de un set de grip-uri uzuale din comerţ dar diferenţa este incredibilă.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + twelve =