Alarma pentru biciclete RemoStar

5

Activitatea companiei Remostar technology este reprezentata de productia de alarme pentru automobile. Alarma pentru biciclete nu este nici mai mult nici mai putin decat o adaptare a alarmei de automobile. Astfel, aceasta se afla in interiorul recipientului pentru lichide, montat pe teava inferioara a cadrului.


Ce presupune aceasta alarma? O sirena (care genereaza foarte multi decibeli) montata pe fundul sticlei din plastic pentru bauturi, un senzor perimetral de miscare si un sistem antifurt al sticlei. Interesant este faptul ca partea superioara a sticlei poate fi folosita pentru umplerea cu bauturi si utilizate ca atare.


In plus, producatorul iti livreaza si o telecomanda asemenea celei pentru automobile cu doua functii : armat si dezarmat alarma. Sistemul este rezistent la apa si contine si un sistem de antifurt cu cheie, astfel incat “infractorul” sa nu poata arunca sirena.


Mai multe informatii despre acest sistem pe taiwantrade.com.tw/remostar.


via | RemoStar


DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCric inovator pentru biciclete
Articolul următorCluj Winter Race 2010
Inițiatorul proiectului FreeRider.ro, are la activ peste 150 de biciclete testate și evaluate în mod obiectiv. Pedalează din 1998 pe mountainbike și din 2009, aproape zilnic, pe site-ul de față.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ