Acum citesti
Brooks lucrează la noua şa C13 Cambium şi are nevoie de testeri

Brooks_new-Cambium-C13-saddle_test-phase-600x400La fel ca şi acum câţiva ani când Brooks a introdus prima lor şa care nu e din piele, C17, Brooks are în lucru un nou proiect pentru o nouă şa şi este în căutare de ciclişti interesaţi să o testeze. Cum primele modele de şa Brooks cu suprafaţa textilă vulcanizată au avut succes, aceştia şi-au extins gama ce include acum C17, C17 Carved, C15 şi, recent introdusă, C15 Carved. Acestea sunt mai uşoare decât modelele de piele iar Brooks promite că noul model C13 va fi cu un pas înainte.

Brooks_Cambium-saddles-600x300

Ideea originală Cambium a fost lansată acum 6 iani, iar Brooks va aduce o nouă formă de şa în colecţie. Noua C13 va fi o combinaţie între linia Cambium şi o şa de cursă. Astfel, s-au deschis înregistrările pentru cei ce doresc să o testeze înainte de lansare. Dacă doriţi, vă puteţi înregistra pe site-ul Brooks, dar numai 100 de persoane vor fi selectate dintr-o gamă cât mai variată de ciclişti. Nu există un termen limită pentru înscriere, dar data trecută interesul a fost mare iar şeile de test ar trebui să ajungă la testeri până la sfârşitul lui septembrie.

C13 va avea o formă îngustă, cu profil de cursă şi va folosi şine tubulare de oţel pentru a păstra greutatea comparabilă cu cea a titanului. Va combina se pare confortul imediat şi rezistenţa în timp fără întreţinere a liniei Cambium cu o greutate şi mai redusă. Noua şa va fi lansată oficial la începutul lui 2016, deci probabil va fi disponibilă pe piaţă în primăvară. Nu există fotografii reale, dar cu siguranţă va putea fi admirată la Eurobike. Nu uitaţi să vă înscrieţi pentru teste dacă vă interesează, nu se ştie niciodată…

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − seven =