Acum citesti
Bryton oficial în România

Începând din ianuarie 2017 producătorul taiwanez Bryton este oficial prezent în România prin importatorul Bikefun. Bryton este o marcă de ciclocomputere ce și-a făcut un renume foarte bun într-un timp foarte scurt. La această oră, datorită gamei variate, funcțiilor nenumărate pe care le au computerele și mulțumită softului de analiză a antrenamentului sau performanțelor la concurs, Bryton este în măsură să se lupte de la egal la egal cu nume consacrate de pe piață precum Garmin sau Polar, dar la prețuri mai bune.

În oferta importatorului există în acest moment disponibile modelele: Bryton Rider 100, 310, 330 și 530 fiecare cu diferite variante de accesorii incluse. În plus față de computerele în sine există la vânzare și accesorii separate precum centura cu senzor de puls, senzor pentru cadență, senzor combo cadență și viteză sau suport pentru instalare pe ghidon.

Ciclocomputerele Bryton sunt performante și se adresează ciclistului profesionist sau doar amator, dar pasionat și ambițios. Acest lucru se datorează faptului că device-ul oferă mult mai multe informații folositoare unui ciclist pasionat de acest sport. Folosind-ul în paralel cu soft-ul dedicat instalat pe calculator și telefon, îți poți analiza în detaliu performanțele fizice precum pulsul mediu, cadența medie, viteza, puterea aplicată în pedale și multe altele.

Un detaliu folositor al acestor computere este faptul că împerecherea cu senzorii disponibili (cadență, viteză, puls, pedale) se face prin protocolul universal ANT+ și nu prin ceva proprietar. În acest fel vei putea folosi orice senzor de pe piață care folosește protocolul ANT+ de comunicare. De asemenea după antrenament sau concurs, computerul tău Bryton se va sincroniza automat cu Strava, dacă ai cont creat.

Până și cel mai ieftin model din ofertă, Bryton Rider 100E, este echipat cu senzor GPS. Asta înseamnă că îl poți folosi și fără senzor de viteză. Pe de altă parte cel mai scump model din ofertă, Bryton 530T, oferă navigație „turn by turn” și poate controla inclusiv funcțiile schimbătorului electronic de viteză Shimano Di2. O funcție interesantă a modelului 530 este că acesta poate fi folosit și în timp ce este încărcat. Cu alte cuvinte îl poți încărca pe bicicletă, de la o baterie externă, dacă ești într-o tură lungă prin pustietate unde prizele sunt rare.

Funcțiile computerelor Bryton sunt extrem de multe și nici nu le prea poți enumera întrucât producătorul actualizează permanent softul de funcționare, în felul acesta meniul computerului fiind ocazional modificat. Însă până și cel mai ieftin model, 100, oferă nu mai puțin de 36 funcții.

Prețurile computerelor Bryton variază între 299 lei și 1.149 lei în funcție de model și accesorii incluse. Produsele sunt deja disponibile în România în rețeaua de distribuitori Bikefun.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 + ten =