Ceetec lansează noul Chainguide în varianta BrazeOn pentru ciclocros și gravel

0

Elvețienii de la Ceetec au lansat noul lor chainguide care acum poate fi ajustat și folosit la bicicletele de ciclocros și gravel. Cu siguranță un produs fabricat în Elveția prin CNC,  nu va fi ieftin însă acesta compensează având o greutate mică și un nivel foarte ridicat al detaliului. Noul Ceetec CX Chainguide are 21,8 grame și e fabricat din aluminiu 7075.

Avantajul acestui chainguide constă în faptul că e gândit să poată fi instalat în locul unui schimbător față, în cazul în care ai decis să treci la o transmisie 1x. Este reglabil sus-jos, dar poate fi folosit și împreună cu diferite foi, de la 36 la 48T. Mai mult, funcționează și cu foi ovale.

Însă capătul inferior al acestui chainguide este partea deosebită a produsului. Într-o parte este mai îngust, pentru a menține perfect lanțul pe foaie, iar în cealaltă parte este puțin mai larg, pentru a permite lanțului să nu se frece de chainguide chiar și când ai transmsie cu 11, 12 sau 13 pinioane.

Noul Ceetec CX Chainguide va fi disponibil pe piață începând cu 15 octombrie 2019, la prețul de 381 lei. Pentru România se mai adaugă 70 lei livrarea.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentStan a lansat sistemul de vulcanizare performant DART
Articolul următorDownhill pur cu Matei Moisil!
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ