Acum citesti
Pedalezi și speli rufele în același timp cu Bike Washing Machine

În decursul timpului am asistat la lansarea unor mașinării cu pedale, care îndeplineau funcții care de care mai ciudate, însă aceasta de față cu siguranță se află în top 5. Este vorba despre o mașină de spălat cu pedale sau altfel spus, o bicicletă staționară pe care dacă vei pedala, vei reuși să pui în mișcare o cuvă similară cu cea a unei mașini de spălat. Scopul este foarte clar, deci nu sunt necesare alte mențiuni pe marginea acestui subiect.

Bike_5Câțiva studenți din China au pus pe picioare acest concept, denumindu-l BiWa (Bike Washing Machine). Aceasta este dotată și cu un ecran LCD care îți prezintă statusul spălării, energia stocată dar și numărul de calorii consumate. Cu siguranță, poate fi privit ca o metodă evoluată a spălării hainelor la râu, arzând totodată mai multe calorii și scăpându-te de durerile de spate.

Bike_2Interesant este că energia poate fi stocată și folosită la următoarea spălare, prin urmare poate fi privit și ca un proces de încărcare al acumulatorilor, atunci când pedalezi fără a avea neapărat ceva de spălat.

Nu au fost făcute mențiuni despre cost și lansare.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + 13 =