Acum citesti
Prețurile bicicletelor Intense scad prin programul de vânzare online

Intense a anunțat că va adopta modelul vânzărilor online, așadar direct către client, fapt ce a dus la scăderea semnificativă a prețurilor pentru biciclete și cadre. Acestea pot fi comandate direct pe site-ul Intense, atât în State cât și în Europa, pe bătrânul continent acestea ajungând printr-o centrală instalată la Barcelona.

Acestea vor fi de asemenea livrate cu reglajele făcute, cumpărătorul trebuind să instaleze roțile și ghidonul. Diferențele de preț sunt destul de mari: Intense Enduro Carbine 29er, în versiunea de top va costa 8.898 de euro în loc de 11.198 euro. Intense Tracer, va fi oferit pentru 3.398 de euro în loc de 5.298 de euro, o scădere de aproape 2.000 de euro.

Reprezentanții companiei au admis că prețurile bicicletelor erau prohibitive și puțini își putea permite una, însă o dată cu adoptarea noului model de vânzări această problemă ar trebui să mai abordabilă de către clientul final.

În Europa, acest model de vânzări a fost adoptat cu succes de către Canyon sau YT Industries, însă Intense este prima companie americană care face un pas înainte în acest sens.

Site-ul european poate fi accesat aici.

Iar noul model de vânzare este explicat în filmul de mai jos:

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − ten =