Acum citesti
Producătorul de roți American Classic a oprit definitiv producția

Amclassic, Inc. a închis voluntar fabrica din Taiwan și a încetat producția roților American Classic. Se poartă negocieri pentru vânzarea mărcii, a proprietăților intelectuale și a know-how-ului companiei în domeniul butucilor, jantelor și al roților.

”Mulțimim clienților American Classic și angajaților pentru suportul lor de-a lungul anilor și regret sincer impactul acestor acțiuni” spune Bill Shook, fondatorul companiei, care adaugă că ”Acesta este un nou început pentru marca AC și tehnologia noastră. Provocările de pe piața bicicletelor au dus la această decizie. Suntem mulțumiți să fim sănătoși și să ne îndreptăm în alte direcții fără stress-ul fabricii. Este un start al unei noi călătorii în cel mai frumos sport din lume.”

De-a lungul anilor, American Classic a introdus un număr mare de noi tipuri de design de roți, stând de multe ori deoparte de schimbările prea radicale ale pieței, cum ar fi butucii Boost, dar roțile lor au fost mereu bine primite iar jantele lor au împins permanent limitele greutății.

Bill Shook va continua munca de design și va fi disponibil pentru consultanță pe bază de proiecte. Roțile și componentele de pe stoc vor fi în continuare disponibile până la epuizare la distribuitori.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 5 =