Acum citesti
RockShox îmbunătăţeşte Monarch RT3, lansează telecomanda Oneloc şi furca RS-1 pentru 27,5

Pentru început shock-ul Monarch RT3 primeşte o serie de îmbunătăţiri ale părţilor interne prin care confortul este ridicat la un nou nivel. Gândite să ofere un control mai bun al shock-ului, plajă mai mare de reglaje şi tracţiune mai bună noul RT3 va primi un piston nou, valvă nouă şi circuit de revenire nou. Mulţumită noului piston forţele de compresie sunt diminuate la viteze mari permiţând un control mai bun al curgerii uleiului. Revenirea este şi aceasta îmbunătăţită .

rockshox monarch RT3

La prima vedere această telecomandă pare a fi un înlocuitor pentru telecomanda tijei reglabile Reverb, piesă care să concureze cu recent lansata telecomandă de la Novyparts.

MY16 rockshox_OneLoc

Noua OneLoc este însă un înlocuitor pentru PushLoc fiind creată să se integreze elegant alături de telecomanda pentru Reverb la un set de manete Gripshift.

rockshox_OneLoc

Telecomanda este disponibilă pentru mâna stângă sau dreaptă cu instalare pe sus sau jos şi coliere înalte sau standard. OneLoc oferă o pârghie mai mare decât PushLoc şi foloseşte manete separate pentru blocarea sau deblocarea furcii. Furcile vor fi livrate cu o astfel de telecomandă în varianta dreaptă/sus ce se poate folosi şi ca stânga/jos. OneLoc se alătura colecţiei de telecomenzi PopLoc şi XLoc.

tabel SRAM-Rockshox-remote-lockout

Noul ax Maxle Stealth este mai uşor cu aproape jumătate faţă de vechea variantă, Maxle Lite, la cele 37 grame ale sale. Dimensiunile disponibile sunt de 15×100, 15×110 şi 15×150. Noul ax oferă instalare/dezinstalare uşoară folosind o cheie hexagonală de 6mm. Maxle Stealth va fi disponibil pe piaţă ca upgrade pentru furcile SID, Reba, Revelation, Bluto şi Pike.

ax rockshox_Maxle_Stealth

Nu în ultimul rând avem furca inversată RS-1 care primeşte dimensiune şi vopsea noi. Se micşorează pentru a fi folosită la bicicletele cu roţi de 27,5 inch. Furca are un offset de 42mm şi o cursă de 100 sau 120mm. Noua furcă are specificaţii identice cu varianta pentru 29er, iar greutatea este doar cu 20 grame mai mică.

rockshox rs-1 alba 27.5_ rockshox rs-1 alba 27.5

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × one =