Acum citesti
Sanyo intra pe piata europeana de e-bikes

eneloop_bike_234
Tokyo, Japonia – Vinerea trecuta, Sanyo Electric Co. si-a dezvaluit planurile pentru intrarea pe piata din 2010, in timpul unei conferinte de presa tinuta la Tokyo. Targetul vor fi componentele pentru biciclete electrice.

Vicepresedintele Sanyo Electric, domnul Takahiro Wada, a declarat : „Exista o cerere de biciclete electrice in Europa, dar va fi greu sa marketam fiecare piata, datorita circumstantelor din fiecare tara. Asadar, vom intra pe diferite piete in mod treptat”.

Sanyo Sales & Marketing GmbH bazata in Munchen, va fi prezenta la urmatoarea expozitie de biciclete si anume Eurobike show. Este de asteptat ca headquarterul european sa prezinte componente diferite pentru bicicletele electrice. Primii producatori de biciclete electrice vor primi piesele necesare, adica motorul, bateria si sistemul de control, incepand cu aprilie 2010.

La conferinta de la Tokyo, Sanyo a prezentat doua modele Enloop (vezi poza), unul dintre ele fiind primul model de e-bike din lume cu cadru integral de carbon si este foerit la un pret de 4.500 euro in Japonia. Celalalt model este unul compact si foldabil, care va fi oferit pentru aproximativ 750 de euro.

via | bike-eu.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 3 =