Acum citesti
Sistemul wireless Archer D1X intră în producție și poate mixa XTR cu Eagle
Archer Components au apărut pe scena ciclismului de-abia anul acesta. Cu sediul în Santa Cruz, California, mica companie a decis să lanseze un sistem de conversie wireless pentru schimbătoare, în concurență cu cei de la XShifter. Zilele acestea cei de la Archer au publicat imagini și au declarat că modulul pentru schimbătorul spate e în faza de testare finală, ceea ce înseamnă că ar putea să intre cât de curând în producție.
Au publicat de asemenea o imagine cu maneta de schimbător, reproiectată complet.
Modelul original avea o manetă ce se mișca în sus și în jos. Cea nouă pare să aibă două butoane rotunde separate. Archer spun de asemenea că sistemul lor permite 25.000 de schimbări de viteze cu o încărcare, ceea ce înseamnă că nu va avea nevoie de încărcare prea des. Spre deosebire de XShifter, Archer s-au orientat exclusiv pentru piața 1x, cu un singur sistem doar pentru deraiorul spate.

Cel mai important aspect e însă filmul de mai sus postat pe Facebook ce prezintă o casetă SRAM Eagle 12 folosită cu un deraior Shimano XTR de 11 viteze. Cumva, tot sistemul merge excelent pe o bicicletă cu deraior spate cu prindere directă. Cu atenție se poate vedea și maneta, cu două butoane rotunde și cu găuri ce ar putea să permită montarea pe diverse sisteme MatchMaker/I-Spec/standard de pe piață. Sperăm să vedem o versiune finală cât de curând!
Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.
Informații de pe bikerumor.com
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × five =