Acum citesti
Trek introduce vopsele bling Project One ICON pe MTB-uri

Trek sunt deja cunoscuți pentru posibilitatea de a vopsi bicicletele după dorința clienților, existând pentru acest lucru programul Project One. Recent ei au introdus șase scheme noi de culoare ICON pe modelele de șosea, culori care sunt acum disponibile și pentru MTB.

Din programul premium ICON fac parte modelele Top Fuel, Fuel EX și Procaliber, ce se adaugă modelelor de șosea Madone SLR, Domane SLR, Emonda SLR și Speed Concept. Există șase scheme de culor ICON, fiecare cu o execuție, textură și cu un efect diferit.

Black Gold e ca un fel de frac clasic. de la distanță, elementele metalice și logo-urile de mari dimensiuni îi oferă o textură și adâncime aurie.

Prismatic Pearl este o schemă de vopsea ce se joacă cu mintea. Se schimbă în funcție de lumină pentru a etala fiecare culoare a curcubeului.

Chrome Tour este schema preferată de echipa Trek Segafredo pentru Turul Franței. Baza albă perlată este complementată cu logo-uri de mari dimensiuni roșu cromat și negru.

Brushed Liquid Metal este o schemă ce face ca fiecare bicicletă să fie unică. Sub lacul lucios, stratul de vopsea este prelucrat manual cu forme unice. Această schemă e disponibilă pe toate bicicletele de șosea, MTB sau triatlon cu opțiunea Project One.

Candy Emerald Green este o schemă extra lucioasă cu două nuanțe de verde, una pentru bază și una pentru logo-uri. Verdele înseamnă start dar aici înseamnă și viteză maximă.

Refliptive este o schemă ce aduce aminte de trecutul ciclismului, cu nuanțe de ametist și verde aprins ce se schimbă în purpuriu în funcție de lumină, cu logo-uri reflectorizante. Această schemă nu poate fi explicată printr-o imagine, doar printr-un video.

Prețul unei astfel de scheme de culori este de 500 $, bicicleta comandată urmând să fie trimisă dealer-ului local Trek.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

 

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × two =