Acum citesti
Veloteca revine cu o nouă imagine

Veloteca se numără printre cele mai mari magazine de biciclete din România, iar la 10 ani de la lansare, echipa a considerat că este timpul pentru o re-inventare a personalității companiei, venind o imagine proaspătă. Una mai modernă și bineînțeles, mai complexă, lansând V-rondul spectaculos care definește conceptul lor de ‘smart business’. Odată cu sigla a fost schimbat și sloganul, cel nou fiind mai potrivit multiplelor domenii de activitate: „Totul pentru tine… de prin 2008”.

Astfel, cei de la Veloteca ne vor delecta pasiunile în curând nu doar cu renumitele biciclete de calitate, ci și cu produse din alte game, precum Outdoor (drumeție), Running (alergare) sau Swimming (înot), game ce vor fi extinse în sezonul următor și care vor completa oferta pentru toți iubitorii de sport și mișcare. Toate acestea vor fi expuse într-un spațiu nou, de 1000mp, amplasat tot în sectorul 2 al Capitalei, dar ceva mai aproape de centru!

Desigur, nu a fost lăsat deoparte nici site-ul, acesta folosind o nouă tehnologie care simplifică mult din experiența utilizatorilor, indiferent de dispozitivul de pe care este accesat. Categoriile sunt simple și clare, motorul de căutare este eficient, iar filtrarea mai simplu de utilizat ca oricând. Noul site este realizat în concordanță cu standardele GPEC, iar ca treaba să fie serioasă până la capăt, încrederea clienților este acum ceritificată prin Trusted.ro. Altfel spus, shopping online fără griji.

Toată investiția în site și în imagine a costat aproximativ 25.000 de euro, o sumă care reflectă eforturile depuse pentru a aduce Veloteca la zi, atât din punct de vedere tehnologic cât și din punct de vedere al imaginii.

De final, merită menționat faptul că Veloteca este dealerul nr. 1 în România al mărcilor Merida, Adriatica, Dahon și Cannondale, dar și al mărcii SUNN, pe care o importă, putând să livreze din stoc majoritatea modelelor de biciclete ale mărcilor enumerate mai sus.  Totodată, te invităm pe site-ul veloteca.ro pentru a vedea întregul portofoliu de biciclete și echipament, sau gama completă de accesorii pentru biciclete.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 3 =