Acum citesti
Inovațiile Vredestein pentru gama 2013

Cei de la Vredestein vor prezenta oficial gama de anvelope pentru anul viitor în septembrie, la Eurobike, dar până atunci ne lasă să tragem cu ochiul ce au pregătit noul pentru 2013. Capul de afiș îl țin anvelopele de 650b, destinate mountain bike-urilor cu roți de 27,5 inchi.

Cadrele de bicicletă tind să devină tot mai rigide, lucru care uneori generează probleme de confort. Anvelopele sunt printre puținele componente care pot ameliora acest lucru, iar Vredestein este conștient de acest lucru, motiv pentru care a introdus lățimea de 25mm pentru modelul Fortezza TriComp.

După ce anul trecut compania a introdus mai multe modele de anvelope pentru 29er, în 2013, accentul va cădea pe compromisul dintre 29er și clasicul mountain bike de 26 de inchi, și anume mountain bike-ul cu roți de 27.5 inchi. Modelele deja existente Spotted Cat, Black Panther, Black Panther xtrac și Black Panther xtreme vor fi disponibile în mărimea 650b, compatibilă cu acest tip de bicicletă.

Și Vredestein are ceva și pentru cei mai comozi dintre noi, adică o anvelopă potrivită pentru toate anotimpurile. Este vorba despre Perfect 4 Seasons, o anvelopă pentru roți de cursieră (700Cx37), cu mici protuberanțe care asigură o aderență sporită. De asemenea, dispunerea acestor protuberanțe împiedică noroiul să adere la suprafața anvelopei și, în special pe timp de iarnă/primăvară timpurie, ajută la înaintarea prin acea binecunoscută zăpadă topită numită zloată.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + 15 =