Acum citesti
Juliana Nevis C – un hardtail de carbon la preţ mic dedicat biciclistelor

Juliana Bikes produc în California, în colaborare cu Santa Cruz,  biciclete MTB dedicate fetelor. Juliana Nevis C este noul lor hardtail de carbon de buget.

Juliana-Ambassador-Lydia-Tanner_Nevis-CC-XX1-ENVE-buildBicicleta, cu roţi de 27.5, are un cadru ceva mai lung, permiţând combinaţii de pipă-ghidon care permit o manevrabilitate mai buna. Fibrele de carbon au fost optimizate în zona tijei de şa şi s-a păstrat tija de 27.2 mm, care asigură confortul necesar în turele foarte lungi şi tehnice. Toate cablurile sunt rutate intern, printr-un canal sau un ghid de cablu uşor de utilizat. Cadrul C oferă aceiaşi rigiditate, rezistenţă şi fiabilitate ca şi modelul de top CC, dar folosind material un pic mai ieftin, care face ca greutatea să crească cu aproximativ 280 g faţă de modelul de top. În afară de greutate, cele două cadre nu mai au nicio diferenţă.

nevis-profile-2Bicicleta vine cu preţuri începând cu 2699 USD într-o echipare Shimano 2×10 cu o combinaţie de componente XT, SLX şi Deore şi dotată cu o furcă RockShox Recon Gold TK 100 mm şi componente Race Face. Pentru un preţ de 3299 USD bicicleta vine cu transmisie 1×11 SRAM GX şi furcă Fox Float 32 Performance.

Mai multe informaţii despre bicicletele lor dedicate pentru femei găsiţi pe http://www.julianabicycles.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − sixteen =