Acum citesti
Kellys Folly: full suspension de clasă medie

În clasa de biciclete mid-level, Kellys oferă în 2012 un full suspension atractiv, atât din punct de vedere al aspectului cât și din punct de vedere al costului de achiziționare.

Aspectul sportiv este dat de combinația utilizată pentru cadru, galben și negru, acestea fiind completate de inserțiile roșii prezent timid dar de efect, la nivelul schimbătorului de pinioane, al amortizorului și al furcii. Cadrul este realizat din aluminiu 7005, sugerându-ne faptul că vorbim despre unul ușor.

Furca Rock Shox Sektor TK Solo Air are o cursă de 130 de mm, ceea ce o încadrează între traseele de maraton (120 mm) și cele de All Mountain (140 mm). Bascula amortizează în limita a 115 mm cu ajutorul unui Rock Shox Ario RL Solo Air. Suspensiile, pe lângă performanță, oferă și comoditate dat fiind faptul că funcționează cu cartuș de aer..

Sistemul de transmisie este alcătuit din componente Sram: X5 pentru angrenaj, X7 pentru schimbătorul de foi și X9 pentru schimbătorul celor 10 pinioane. Frânele provin de la Avid, modelul Elixir 3 hidraulice, fiind dotate cu un disc cu o dimensiune generoasă, de 185 mm, pentru roata din față.

Greutatea bicicletei este de 13.25 kg, o valoare bună pentru un full suspension. Iar prețul este de aproximativ 1.500 de euro.

Informații complete pe kellysbikes.com.

via Kellys

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 5 =