Acum citesti
Knog Blinder, farul care se încarcă prin USB

Cea mai nouă invenție a celor de la Knog este Blinder, un far de bicicletă cu lumină intermitentă puternică (pare-se că de aici își și trage numele de blinder) și care este tare ușor de încărcat dacă nu ai o priză prin apropiere căci un port USB este de ajuns.

Aparatul, destul de simplu în esența, este compus din 4 LED-uri închise într-un corp de aluminiu și policarbonat. O curea de silicon este cea care ține agregatul strâns de tija de șa, de ghidon sau chiar de ghidonul bicicletei tale, iar sub aceasta se află și USB-ul retractabil.

Knog se laudă că un Blinder pentru față, adică incolor, atinge performanța de 80 de lumeni, pe când cel destinat părții din spate este ceva mai modest: 44 de lumeni. Cu alte cuvinte nu va face din noapte zi, dar te va face văzut pe străzile întunecate unde iluminatul public este în agonie. Durata de viață este onorabilă, pentru cineva care utilizează micul dispozitiv zilnic timp de câteva ore, una sau două reîncărcări de-a lungul unei săptămâni fiind suficiente. Chiar dacă este rezistent la apă, prețul nu este dintre cele mai atractive, australienii cerând circa 40 de euro în schimbul unui Blinder.

Oferta completă o poți găsi pe site-ul producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 11 =