Acum citesti
Kona Sutra 2012 partener pentru traseele lungi

Sutra este cărăușul din gama de biciclete pentru șosea a celor de la Kona. În acest sens, este prevăzută cu două portbagaje pe care să-ți poți stoca bagajele voluminoase de care vei avea absolută nevoie în aventurile tale de cicloturist.

Fiind o legendă în gama de biciclete Kona, producătorul a păstrat ce era mai bun de la modelele anterioare și a adăugat compontete și mai durabile. Astfel, Sutra se bazează tot pe un cadru realizat din CrMo, cu o geometrie foarte comodă adaptată distanțelor lungi însă vine dotată cu frâne pe disc mecanice BB7 de la Avid și cu un schimbător de pinioane Shimano Xt Shadow.

Angrenajul a fost împrumutat din gama pentru curisere a celor de la Shimano, modelul Sora cu 3 foi (50/39/30 de dinți). Pentru trecerea lanțului de pe o foaie pe cealaltă a fost instalat un schimbător Shimano ce provine tot din gama de cursiere, Tiagra.

Anvelopele Continental Contact în formatul 700x32c asigură o viteză de rulare mare dar și protecție împotriva eventualelor pene de cauciuc. Noua Kona Sutra va fi disponibilă în 5 dimensiuni distincte ale cadrului și va fi oferită doar în culoarea albastră. Să tot pedalezi!

Detalii pe konaworld.com.

vai Kona

Vezi Comentariu (1)
  • salutare un sfat de la profesionisti o recomandare vreau o bicicleta cu care daca e nevoie sa merg la capatul lumi si napoi multumesc mult

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × five =