Acum citesti
KTM Prowler Sonic 12 și Prowler 292 prezentate la Eurobike

KTM și-a adus artileria grea la Eurobike, printre care mult așteptatele modele Prowler Sonic și 12 și Prowler 292. Sonic 12 este versiunea din carbon, de top și reprezintă o bicicletă de enduro cu roți de 29 de inch și suspensii de 150mm, capabilă să înfrunte orice fel de teren.

Suspensia de tip Horst-Link asigură un control excelent indiferent de teren, făcând o echipă bună cu roțile mai mari, care te vor ajuta de asemenea să treci mai ușor peste obstacole. Sonic 12 este dotat cu suspensii Fox (Float 36 și Float DPS EVOL – ambele în versiunea factory), cu o tijă de șa reglabilă hidraulic Fox Transfer Factory, cântărind în această configurație doar 12.6 kg. Prețul va fi însă pe măsură, mai precis – 6.799 euro.

Versiunea cu cadru din aluminiu copaiză design-ul celei din carbon, desigur, cu mențiunea că finisajele vor fi diferite. Prețul este în orice caz mai abordabil, iar pentru 3.000 de euro vei primi suspensii RockShox/Suntour, transmisie Sram/Shimano și anvelope Schwalbe, bicicleta cântărind 15.5 kg.

Alte versiuni ale lui Prowler, precum Master vor fi de asemenea disponibile.

În segmentul bicicletelor electrice cei de la KTM au prezentat modelul Macina Chacana, cu transmisie 1×12 Shimano XTR, frâne din aceeași gamă (etrier cu 4 pistone), acumulator integrat și suspensii de 130/125mm, cu o greutate totală de 23.2 kg.

Exemple de integrare pentru lumini și portbagaje.

Alte biciclete prezentate la Eurobike:

KTM Scarp Sonic 12 arată incredibil de bine, cântărește incredibil de puțin (9.5 kg) și costă incredibil de mult (7.400 euro).
Sigla KTM în profil.
Amortizor cu blocaj.
Finisaje impecabile și linii extrem de subțiri.

 

Nici categoria bicicletelor de ciclocros nu a fost neglijată.

Importator KTM în România: 1KTM

 

Vezi Comentariu (1)
  • Detin o bicicleta KTM Sorano Cross si sunt foarte multumit de cum ruleaza, cadrul este unul de aluminiu foarte flexibil. Cu siguranta urmatoarea bicicleta o sa fie tot un KTM. Multumesc frumos de articol, faceti o treaba excelenta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 + 2 =