Acum citesti
LA MULTI ANI!

wall_paper_la_multi_aniMa pregatesc sa scriu ultimul articol acestui an. Evident, pentru a marca finalul muncii echipei Freerider pentru 2009. Un 2009 care ne-a adus atat surprize cat si dezamagiri. Un an de la care nimeni nu a stiut ce sa astepte, dar au existat atat castigatori cat si pierzatori.

Poate cea mai mare surpriza a acestui an, a constituit-o deschiderea romanilor catre biciclete. Acum 5 ani un eveniment nesperat, astazi din ce in ce mai multi oameni constientizeaza beneficiile utilizarii bicicletei. Un an plin de evenimente pentru promovarea bicicletei, iar aici trebuie sa laudam efortul depus de persoanele si organizatiile care au contribuit la astfel de evenimente si care si-au adus semnificativ contributia la promovarea miscarii si a pedalatului in aer liber.

Un an plin de concursuri, vestea cea mai imbucuratoare venind din partea organizatorilor care acum organizeaza competitii si in afara sezonului. Cel mai bun exemplu este Arges Winter Race ce se va desfasura in luna februarie 2010.

A fost un an in care biciclistii au castigat mai mult teren ca niciodata in fata autoritatilor locale : avem mai multi kilometri de piste de biciclete decat anul trecut. Desi cunoastem toti hibele acestor proiecte, putem fi ingaduitori si putem spera ca in viitor lucrurile se vor indrepta inspre bine. Important este ca exista un interes, fapt ce va ajuta lucrurile sa se miste  in continuare catre aceasta directie.

Un an 2009 care a stat sub semnul „e-„. Totul migreaza catre electric, nu doar automobilele ci si bicicletele. E-bike-urile au prins un segment important din piata vanzarilor din Vest, iar semnele sunt optimiste si pentru Romania. Tot mai multi constructori se asigura ca au in componenta gamei de biciclete si astfel de e-bike-uri.

Iar 2009, a fost anul cand a luat nastere revista online Freerider.ro. Un proiect pornit atat din pasiune cat si din necesitate, a incercat sa aduca in atentia dumneavoastra cat mai multe informatii utile, noutati sau sfaturi, astfel incat sa ramaneti in permanenta legatura cu vasta industrie a bicicletelor.

Dumneavoastra, cititorilor nostri, va multumim pentru timpul acordat parcurgerii revistei noastre online. Si va multumim atat pentru criticile aduse, care ne-au invatat sa ne corectam atunci cand a fost necesar cat si pentru laude, care ne-au ajutat sa mergem mai departe zi de zi.

Cu aceasta ocazie, dorim sa va uram un Craciun de Vis si un An Nou care sa exceleze pe toate planurile!

Pedalati cu spor!

Echipa Freerider

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − 2 =