Acum citesti
Latex la plic şi alte lucruri utile de la Effetto Mariposa

Effetto-Mariposa-Caffe-Latex-single-use-sealant-pouch01-600x400Effetto Mariposa este o companie care produce tot felul de lucruri interesante, invoatoare şi utile, cum ar fi pompa cu CO2 cu soluţie anti-pană inclusă. Acum au venit cu o nouă soluţie de transport în tură a lichidului antipană, un plic de 60 ml identic cu cele folosite la geluri.

Fiecare plic este suficient pentru o roată de MTB sau pentru două roţi de şosea. Ambalajul la plic flexibil este mai uşor decât sticluţele altor producători şi odată golit ocupă foarte puţin spaţiu. În plus, poate fi transportat oriunde fără să jeneze, cum ar fi în buzunarul tricoului.

Effetto-Mariposa-Caffe-Latex-tubeless-rim-strip04-600x400Un alt produs interesant este banda de etanşare CaffeLatex care se montează pe jantă. Este cu 95% mai rapidă de folosit decât banda normală, pentru montaj fiind doar întinsă şi aranjată rapid. Este în mod intenţionat foarte strânsă pe jantă.

Effetto-Mariposa-Caffe-Latex-tubeless-rim-strip01-600x400De asemenea, banda este extrem de rezistentă la perforare.

Effetto-Mariposa-Caffe-Latex-tubeless-rim-strip03-600x271Acest motiv o face perfectă pentru roţile de fat-bike, la care jantele au găuri mari pe talon.

Effetto-Mariposa-shelter-valve-stem-rattle-silencer01-600x400Effetto Mariposa oferă kit-ul de protecţii de cadru Shelter de ceva ani, dar acum au adăugat la el nişte discuri mici găurite care se pun în jurul valvei pentru a evita zgomotele produse uneori de aceasta. Gaura este mai mică decât valva, aşa că protecţia trebuie forţată să intre, apoi fiind fixată foarte bine la locul ei.

Effetto-Mariposa-shelter-frame-protection-decals01-600x400Restul kit-ului conţine protecţii pentru chainstay şi pentru punctele unde cămăşile de cablu şi furtunele ar putea să se frece de cadru. Kit-ul de MTB include şi o protecţie pentru downtube. Materialul este disponibil şi sub formă de rolă din care tăiem ce bucăţi avem nevoie.

Effetto-Mariposa-tubular-adhesive-tape-and-mastic-remover01-600x400Banda adezivă pentru baieuri Corogna are o structură internă moale care elimină lipiciul pe parcursul umflării baieului, acesta fiind fixat uniform.

Effetto-Mariposa-tubular-adhesive-tape-and-mastic-remover02-600x400Pentru ca benzile să funcţioneze pe jante, acestea trebuie să fie perfect curate. Pentru asta, compania a scos produsul Carogna Remover care elimină resturile vechi de lipici, mastic şi bandă de pe jantă.

Doar să fiţi atenţi în concurs să nu beţi latex-ul în loc de gel!!!

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × four =