Acum citesti
Lazer lansează casca de MTB de lux Impala

Lazer sunt pe o direcție clară de a lansa căști noi și inovatoare de MTB, tendință începută cu modelul Coyote. După ce a fost angajat un nou designer, noile căști au un aspect superb și ceea ce ei numesc Lazer Fit. Acest lucru se simte în mod deosebit la noua Lazer Impala. Aceasta a primit sistemul de reglaj Advanced Turnfit System, este incredibil de confortabilă și este plină de funcții interesante.

Lazer a câștigat mulți fani cu sistemul lor de reglaj Rollsys ce se strânge în jurul capului din toate direcțiile, nu doar din spate. Impala adaugă la acesta sistemul ATS (Advancet Turnfit System) ce oferă un reglaj asemănător, dar acționat cu o rotiță în spatele căștii, permițând și regajul pe orizontală și verticală. Împreună cu căptușala groasă și forma sistemului de prindere de la ceafă, senzația de confort e fantastică. Casca e disponibilă în variantă Non-MIPS și MIPS, ultima având 22 de orificii de ventilație integrate.

Vizorul reglabil se integrează cu gările de aersisre din lateral și permite trecerea fluxului de aer indiferent de poziționare. Impala e compatibilă cu ochelari cu elastic, având o zonă aderentă specială în spate pentru a-i păstra pe poziție.

Casca include un sistm de prindere semi-integrat pentru o lumină sau o cameră, acesta montându-se într-una din găurile de ventilație, fiind demontabil. Lazer precizează că testele căștii au fost făcute și cu sistemul de prindere montat pentru a se asigura că o cameră sau o lumină montate pe cască nu afectează protecția oferită de aceasta.

Cu o greutate de 295 g în mărimea S, casca Impala e certificată CE/CPSC/AS, este disponibilă în mărimile S, M și L și are prețul de 119.99 $ fără sistemul MIPS sau 139.99 cu acesta.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × three =