Acum citesti
Lexicon pentru biciclete

lexicon_termeni_biciclete_freeriderroFreerider.ro iti pune la dispozitie incepand cu aceasta saptamina, un lexicon ce contine majoritatea termenilor legati de biciclete, astflel incat sa gasesti oricand raspunsul nelamuririlor tale.

Lexiconul este dedicat celor novice sau incepatori, dat fiind faptul ca cei avansati sunt deja familiarizati cu majoritatea termenilor. Lexiconul poate fi consultat si pentru anumiti termeni, prezenti in articolele noastre, pe care unii cititoti nu-i intelegeau deoarece nu cunosteau toata terminologia legata de biciclete.

Cu aceasta ocazie, am marit lista de features-uri, pe care Freerider.ro o ofera cititorilor sai si speram in acelasi timp sa va fie util. Daca se intampla sa ne fi scapat cativa termeni sau unele descrieri sa fie incomplete, datorita volumului mare de munca ce a fost depus la realizarea acestuia, te rugam sa ne contactezi si sa ne mentionezi erorile sau lipsurile. Contributia voastra va fi pe deplin apreciata.

Pentru a accesa lexiconul de biciclete, poti face click in meniul din josul paginii, acesta aflandu-se intre butoanele de RSS si Sitemap. Poti tasta www.freerider.ro/lexicon/ sau poti face click aici pentru a accesa lexiconul de biciclete.

Deasemenea, asteptam la rubrica de comentarii de sub articol sau pe mail, impresiile tale despre lexicon.

Echipa Freerider

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen + seventeen =