Acum citesti
Lezyne introduce GPS-ul de ciclism Mega cu navigație

Lezyne sunt cunoscuți pentru GPS-urile lor care oferă performanță și funcții foarte bune la prețuri extrem de accesibile. Anul acesta ei au lansat modelul Mega GPS care duce linia lor de produse la un nivel mult superior.

Dimensiunile fizice sunt într-adevăr demne de denumirea Mega. Mega XL este modelul mai mare, are un ecran de 240×400 pixeli cu rezoluție înaltă care poate fi folosit vertical sau orizontal. Există și un model ceva mai mic, Mega C, cu un ecran color 240×320 dar care poate fi folosit doar vertical. Ecranul mai mare e util pentru a vizualiza mai bine hărțile sua pentur a afișa mai multe câmpuri de date.

Modelul XL va afișa 10 câmpuri de date pe fiecare din cele 5 pagini în timp ce modelul C va afișa doar 8, tot pe 5 pagini.

Modelul XL are de asemenea mai multă memorie și o autonomie de 48 de ore față de 35 de ore la modelul C.

Una dintre cele mai importante noutăți ale platformei este navigația offline. O hartă a unei regiuni poate fi încărctă prin wifi, după care se pot desena rute în aplicație fără a fi nevoie de o conexiune de date. Acest lucru va face mai ușoară întoarcerea acasă din mijlocul pustietății.

În plus, cicliștii vor avea la dispoziție aplicații complexe integrate pentru a avea un control mai bun al antrenamentelor: Strava, TrainingPeaks sau Todays Plan. Conexiunea cu telefonul prin BTLE va permite primirea de alerte de apel.

Carcasa este la fel de robustă ca la modelele anterioare care au făcut din Lezyne un model preferat de mulți utilizatori. Modelele Mega XL și Mega C sunt disponibile la prețul de 199 USD fiecare, un preț impresionant pentru atâtea funcții.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − 4 =