Acum citesti
Limar lansează noua cască ultralejeră Ultralight Lux

Limar a pus mereu preț pe greutatea căștilor lor și au produs mereu căști care au fost printre cele mai ușoare din lume. Chiar dacă nu au cel mai original design de pe piață, ultimele modele ale lor au primit îmbunătățiri serioase la sistemul de prindere, ventilație și la accesorii.

Noul model Limar Ultralight Lux nu e cea mai ușoară cască pe care au dezvoltat-o, dar la doar 200 g pentru mărimea M este foarte aproape. Dacă modelele ușoare anterioare erau extrem de simple și neaccesorizate, acest model vine standard cu plasă de insecte în spatele celor șapte găuri de ventilație din față și include și o lumină roșie cu trei funcții inclusă în butonul de reglaj din spate, un lucru de apreciat pentru cei ce încearcă să își atașeze lumini ușoare cu bride de plastic pe cască.

 

Casca e disponibilă în două mărimi și cinci culori, Lux fiind construită cu tehnologia deja consacrată Monoshell de la Limar. Stratul exterior dintr-o singură bucată păstrează greutatea la minim dar oferă o rigiditate structurală ce permite existența a 22 de găuri de ventilație. Lux nu e deci cea mai ușoară cască Limar dar accesoriile adăugate merită pe deplin cele 30 g în plus.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului. Importator în Româna: CrossBike

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 3 =