Acum citesti
Liv anunță BeLiv City, un gravel bike urban pentru fete

Liv s-a născut ca o extensie dedicată femeilor a producătorului binecunoscut Giant, în ultima vreme devenind însă practic o marcă adevărată, cu o gamă completă de biciclete și accesorii. Liv oferă femeilor în 2017 orice bicicletă, de la cele performante de competiție până la cele relaxante de oraș. Printre noutăți se află și un gravel bike interesant cu veleități urbane, dar și câteva piese de echipament asortat…

Modelul BeLiv City este la bază o bicicletă gravel de aventură, loc ocupat în gamă de modelul BeLiv 2. Cadrul este din aluminiu Giant ALUXX și are un toptube dublu, găsit și pe alte biciclete Giant. În plus, vine cu set complet de aripi, portbagaj spate cu prinderi elastice și manete suplimentare de frână sus pe ghidon. Transmisia 3×8 este formată din componente Shimano Claris iar frânele sunt mecanice pe disc. Mărimile disponibile sunt între XS și M. Prețul este de 980 USD.

Pe partea de echipament nou, jacheta cu glugă Izzy ThermTextura are un croi casual și fermoar complet în față. Un strat subțire de izolație termică păstrează căldura, pe bicicletă sau prin oraș. Pantalonii Izzy oferă bazonul SportComfor, găsit de obicei în modelele de performanță medie. Sunt croiți din material respirant cu proprietăți de adaptare a formei. Sunt disponibile mărimi între XS-XL, prețul fiind de 110 USD pentru jachetă și 100 USD pentru pantaloni.

Pantofii Liv Avida sunt o alegere potrivită pentru cei ce doresc un model casual. Plăcuțele SPD se prind cu un sistem simplificat cu doar două prinderi de șurub, fiind alegerea perfectă pentru clasele de ciclism indoor sau pentru folosirea de pedale clipless cu platformă mare. Pantofii au talpă de nylon ExoBeam, structură MES pentru pedalare flexibilă dar eficientă, strângere ExoWrap, rezultatul fiind un model ce poate fi purtat mereu prin oraș, dar oferă și un transfer foarte bun de forță la pedalat. Mărimile disponibile sunt 36-46 iar prețul e de 100 USD.

Casca Luta este proiectată pentru cele ce doresc să fie în siguranță, să arate bine și să se bucure de confort la un preț decent. Pad-urile TransTextura Plus sunt tratate antibacterian iar gurile de ventilație permit un tranfer bun al curentului de aer. Sistemul de închidere Cinch ONE oferă o prindere ajustabilă și confortabilă. Mărimile disponibile sunt M-L, prețul fiind de doar 40 USD.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 2 =