Log Lady, un MTB simplu și gata de orice de la All-City

2

Log-LadyÎn timp ce pe piață apar mereu modele de suspensii din ce în ce mai complicate, transmisii din ce în ce mai performante, cu comandă electronică, transformând vechea și simpla bicicletă într-un gadget modern electronic, nu toată lumea gândește la fel. All-City au anunțat lansarea lui Log Lady, un MTB cu numele inspirat din seria Twin Peaks, gata de orice provocare și… cât se poate de simplu.

Bicicleta are o transmisie single-speed și o furcă fixă, dar care are forma uneia cu cursă de 100 mm. Roțile sunt de 27.5 pentru polivalență totală. Cadrul este construit din tuburi A.C.E., are o geometrie Turbo Aggressive și dropout-uri speciale pentru single speed de la Nature Boy Disc.

Încă nu se cunosc prețurile și echiparea exactă, dar ce este evident este că MTB-ul încă poate să existe și într-o formă mult mai pură…

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAmer Sports, proprietarii mărcilor Mavic și Suunto, cumpără ENVE Composites
Articolul următorSchwalbe CX Pro (2016)
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

2 COMENTARII

  1. Oricum va fii mare datorita ”inovatiei” de pe piata.. Putem vorbi despre ceva de genu.. Cumpara un trabant in loc de un audi, ca de ce nu ? 😉

    • Daca ar fi un Trabant 100% functional si corect, de ce nu? Te-ar duce din A in B muuuult mai ieftin! Pret mai mic, consum mai mica, piese de schimba mai putine, intretinere mai putina si ieftina etc.
      E drept ca nu mai arata cool si smeker, dar nah….pentru unii aparentele nu sunt asa de importante!

LĂSAȚI UN MESAJ