Acum citesti
Pedale noi de la Look

pedale_look_keo_bladePentru 2010, producatorul cu sediul stabilit in Franta, a prezentat un nou model de pedale din seria Keo pentru cursiere. Acestea poarta denumirea de Keo Blade Carbon Ti si reprezinta un nou pas in domeniul pedalelor pentru biciclete.

Cea mai importanta caracteristica a acestor pedale se refera la sistemul de prindere al pantofului de aceasta : lama de carbon inlocuieste traditionalul sistem de prindere cu arc. Potrivit producatorului, acest sistem aduce un plus de securitate si de performanta utilizatorului.

Inlocuirea arcului cu lama de carbon, aduce beneficii si la capitolul greutate, reusind sa confere pedalelor o greutate scazuta, greutate cu care concureaza pentru tiltul de cele mai usoare pedale din lume. Deasemenea, detine un record si pentru pedalele cu cea mai mare suprafata de contact, fiind cu pina la 31% mai mare (per total) si cu pina la 17% mai lata decat celelalte modele din gama. Astfel, utilizatorul beneficiaza de mai mult comfort, o suprafata de contact mai mare si transmisie a puterii intr-un mod optim.

Pedalele beneficiaza de rulmenti, un corp al pedalei din carbon si de o suprafata de contact mare, realizata din inox. Toate acestea fac din modelul Keo Blade Carbon Ti unul dintre cele mai performante si durabile din punct de vedere calitativ, de pe piata. Pretul este insa pe masura, iar daca vrei sa te bucuri de aceste pedale, va trebui sa scoti din buzunar minim 500 de $.

via | BikeEU LOOK

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − 11 =