Acum citesti
Lumina de spate Gaciron W10-BS detectează frânarea și merge 66 de ore

Gaciron a anunțat o nouă lampă de spate pentru bicicletă, modelul W10-BS. Aceasta se fixează pe șa sau pe tija de șa și detectează automat forțele de frânare, trecând automat în modul de iluminare maximă pentru 3 secunde avertizând astfel pe cei din spate. Modelul W10-BS este impermeabil după normal IPX5, se încarcă pe USB și are o autonomie uimitoare de 66 ore dată de bateria cu litiu de 350 mAh.

Mai există pe piață lămpi spate cu detectarea frânării, dar Gaciron au decis să aducă totul la un preț mult mai convenabil și o autonomie mai mare. Noul W10-BS detectează frânarea și trece în modul de iluminare maximă pentru 3 secunde.

Pentru cei ce nu doresc să folosească modul automat, cu un switch de pe spatele lămpii se poate alege din modurile flash de 5 lumeni, flash de 2 lumeni sau 2 lumeni constant. Portul de încărcare este în zona din spate, sub sistemul de prindere.

Carcasa modelului W10-BS este din aluminiu iar prinderea se face cu o buclă elastică din cauciuc. Gaciron spune că lampa e impermeabilă conform normelor IPX5.

Pentru cei ce vor să păstreze tija de șa liberă, lampa se poate prinde de șinele șeii cu două bride de plastic.

W10-BS are o greutate de doar 27.8 g și e disponibilă la prețul de 24 $.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului. Ni s-a confirmat că produsul va fi în curând disponibil la importatorul în România!

Informații de pe bikerumor.com

 

 

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + four =