Acum citesti
Luminile pentru biciclete Raypal lansate pe piața din România

Cei de la Pegas, importatorul Raypal în România, ne-au sugerat să facem o vizită la producătorul de lumini dedicate bicicletelor, prezent în cadrul Eurobike cu un stand destul de mare. Ceea ce am și făcut pentru a arunca câteva priviri asupra produselor acestora, produse care desigur vor avea un raport preț-performanță notabil. Aceștia produc în China sisteme de iluminare bine finisate, unele chiar foarte atractive, iar din gamă pot numi lanternele ce se montează pe ghidon, stopurile de montat pe tija de șa sau chiar frontalele – cele care se montează pe cap.

 

Din noile modele lansate (care-s multe oricum), am remarcat sistemul de prindere de ghidon, în cazul unora dintre lanterne direct cu un sistem similar quick release, lumenii care variază de la 300 la 350, iar pentru modelele mai scumpe – finisajele. În funcție de variantă, toate se pot încărca prin USB sau sunt livrate cu acumulator extern, în funcție de puterea generată.

Frontalele, după cum poți vedea și în fotografiile de mai jos, sunt disponibile în diverse forme și culori, unele dintre acestea fiind chiar simpatice pentru cei care dau atenție unor astfel de detalii sau pur și simplu vor să se asorteze cu bicicleta.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 2 =