Acum citesti
MAAP și Basso au lansat o ediție specială a cursierei Diamante

Pentru cel de-al treilea an de colaborare cu Basso Bikes, producătorul australian de echipament MAAP a creat o ediție specială de cursieră pentru echipa sa de amatori. Astfel, a fost combinat modelul nou 2019 Basso Diamante cu schema de 5 culori cu care echipa MAAP/Basso va concura în sezonul viitor, rezultatul fiind o bicicletă premium italiană pe care o poate avea oricine.

MAAP-Basso Diamante are un degradeu de la negru la albastru închis, cu cele 5 dungi de culoare cu care MAAP a decorat echipamentele ce vor fi folosite în 2019.

Sub noua vopsea se află același model Diamante neschimbat. Cu 50% mai rigid și mult mai integrat decât modelul anterior, Diamante 2019 este o cursieră din carbon gata de competiție care vine atât în versiune cu frână pe jantă cât și cu frână pe disc.

Modelul Diamante e fabricat în Italia din tuburi de carbon monococă cu formă aerodinamică, are rutare internă modulabilă iar headtube-ul conic e coborât și folosește o pipă integrată și distanțiere.

Modelul cu frână pe jantă folosește prinderi directe pentru clești iar modelul cu frâne pe disc are ax thru de 12 mm la ambele roți și prinderi flat mount pentru etrieri.

Ambele cadre sunt dedicate competiției și acceptă anvelope de maxim 28 mm, folosind o prindere pentru tija de șa specială despre care producătorul spune că izolează vibrațiile de ciclist.

MAAP-Basso Diamante va fi disponibil cu ambele tipuri de frână la începutul lui 2019 sub formă de set de cadru ce include cadrul, furca, cuveții, tija de șa și pipa, prețul urmând să fie în jur de 4400 Euro.

Bicicleta poate fi cumpărată direct de la MAAP, de la distribuitorii Basso sau chiar direct de la Basso.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × two =