Acum citesti
Magura la Eurobike 2009

noutati_eurobike

Magura s-a numarat printre cei mai importanti producatori de componente pentru biciclete aflati la Eurobike 2009. Prezenta nu a fost nicidecum impresionanta, deoarece Magura nu a venit cu produse noi, majoritatea fiind lansate deja in urma cu doi ani, ci cu produse revizuite, imbunatatite si poate un pic mai performante.
Din acest punct de vedere, furcile Durin si Thor au suferit modificari semnificative, dar nu de astept exterior sau design ci doar de functionalitate. Astfel, furcii Durin Marathon i s-a implantat un nou sistem de compresie reglabil, denumit DLO+ lockout. Fanii cunosc cel mai probabil, vechiul sistem, denumit Alber Select. Prin implantarea noului sistem de lock-out, aceasta poate primi socuri mari, chiar si cand este blocata. Magura a luat aceasta decizie datorita utilitatii acestei furci, pentru probele de maraton. Furca este acum disponibila in 5 culori distincte : alb, negru, galben, rosu si argintiu.

La capitolul frane hidraulice, puteti observa in poze, ca majoritatea modelelor sunt neschimbate. Singura care a suferit o modificare, dar doar de „look” a fost Magura Louise Carbon, care este acum disponibila si in culoarea alba (poza a 2a).

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × one =