Acum citesti
Manitou Mattoc – o nouă furcă de enduro

Manitou vine în 2014 cu o foertă foarte tentantă în segmentul furcilor de enduro. Pentru doar 650 de euro, poți intra în posesia unei furci care cântărește doar 1.877 de grame și oferă o cursă de la 140 până la 170mm, în versiunea pentru roți de 26 de inch.

manitou-mattoc-matte-red

Mai mult, folosește cartușul DH Air Dorado, deci performanțele sunt garantate. Este disponibilă doar în versiunea cu gât conic și va avea o coroană goală pe interior. Oferă de asemenea mai multe reglaje, precum ajustarea presiunii, compresia, viteza de revenire și bottom out hidraulic. În versiunile cu o cursă între 140 și 160 de mm, furca poate fi achiziționată și pentru bicicletele cu roți de 27.5 inch.

Prinderea frânei se face după standardul post mount, care este gândit pentru discurile de 180 de mm, însă cu ajutorul unui adaptor, furca poate găzdui și un sistem de frânare care utilizează un disc de 200mm. Axul de prindere al roții este un QR15 pentru rigiditate sporită. Modelul de top este disponibil în mai multe culori, precum roșu mat, negru lucios, negru mat și alb lucios.

Dar modelul Pro nu este singurul din gamă, alături de acesta fiind disponibile și modelele Expert (1.991 de grame) și Comp (2.226 de grame), care pe măsură ce se ieftinesc, oferă și mai puține reglaje dar și materiale mai grele.

Mai multe detalii găsești pe manitoumtb.com.

via Manitou

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − 12 =