Acum citesti
Marzocchi 2010 : Dirt Jumper 1 si 4X

marzocchi_modele_noi_2010
Marzocchi a prezentat presei noile modele de furci Dirt Jumper 1 si 2 si 4X worldcup, ce au suferit un facelift si ceva modificari pentru anul 2010.

In mare, schimbarile se refera la reducerea greutatii acestora, prin imbunatatirea componentelor ce alcatuiesc furcile. Modelele Dirt Jumper 1 si 2, folosesc arc pentru amortizare si un sistem de preload sub presiune mica. Beneficiaza desemenea si de rebound ajustabil. Astfel, Marzocchi Dirt Jumper 1 cantareste 2240 de grame, cu 355 de grame mai putin ca modelul din anul anterior. O scadere semnificativa in greutate. Rezistenta a crescut cu aceasta ocazie cu 30 %.

Dar si modelul 4X World Cup a fost supus schimbarilor. In bine. Poate cel mai bine este faptul ca a fost dezvoltata de Brian Lopes si Cedric Garcia si este pregatita pentru orice fel de competitie. Furca beneficiaza de rebound si ajustare a compresiei pe doua moduri : low si high. Diferenta de greutate fata de modelul lansat anul trecut este de doar 46 de grame, cantarind acum 2340 de grame. Totusi anul acesta, calitatea si rezistenta vor face diferenta. Preturile vor porni pentru Dirt Jumper 1 de la aproximativ 550 de euro iar pentru Four Cross 4X de la aproximativ 650 de euro.

via | Marzocchi

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − 3 =