Acum citesti
Marzocchi Bomber Z2 reînvie un model clasic, la un preț ”ca pe vremuri”

Nu cu mulți ani în urmă furcile cu suspensie aveau mecanisme destul de simple, iar prețul unui model decent era mult mai mic decât e azi. Tot pe vremea aceea, modelele Marzocchi erau în topul listei dorințelor cicliștilor, iar azi ei revin pentru a încerca să cucerească din nou inimili cicliștilor care vor o furcă rezistentă și bună la preț acceptabil.

Noua Z2 este proiectată pentru utilizarea de la XC până la Trail, fiind disponibilă cu cursa de 100, 120, 130, 140 și 150 mm. Aceasta folosește axul thru Fox 15×110 QR iar arcul în formă de M ce unește brațele a fost reproiectat pentru a accepta anvelope până la 27.5×2.8 sau 29×2.6. Noua formă ar trebui să întărească brațele inferioare. Se poate alege între un rake de 37. 44 sau 51 mm iar culorile disponibile sunt roșu lucios sau negru mat.

Amortizarea e realizată de un nou mecanism denumit Rail despre care încă nu au fost dezvăluite informații. Dar luând în considerare arcul GRIP împrumutat de la Fox pentru modelul Z1, se poate bănui că acest model ce e mai ieftin cu 200 $ are o versiune simplificată, cu o ajustare a compresiei cu 2 poziții și un reglaj simplu al revenirii în partea de jos a brațului. Prețul va fi de 499 $ după ce încep livrările.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − six =