Acum citesti
Masters of Dirt: ultimele zile de reduceri la bilete!

A mai rămas doar o săptămână în care puteți găsi bilete reduse la Masters of Dirt în rețeaua Eventim! Până pe 30 aprilie, anumite categorii de bilete pot fi cumpărate cu discount de 10%.

masters_of_dirt_romania

Pe 4 octombrie, la Romexpo, în Pavilionul Central, cei mai tari rideri din lume se dau peste cap să lanseze în aer biciclete și motociclete, într-un show extravagant de freestyle motocross de ultimă generație! Un eveniment organizat de Events și recomandat de Rock FM.

Pe un traseu de lungimea unui tramvai, riderii Masters of Dirt îți vor da dureri de ceafă dezlănțuind la înălțimea unui bloc cu trei etaje o cavalcadă de trickuri și acrobații incredibile, iar dacă asta n-ar fi destul, diavolițele de la Fuel Girls vor turna gaz pe foc în numere cu flăcări care îți vor încinge imaginația! Dublu backflip, dublu frontflip, triplu și cvadruplu tailwhip și the Kiss of Death sunt numele celor mai periculoase, dar și spectaculoase trickuri cu motor executate la mare înălțime de cei mai tari cascadori adunati de pe patru continente. Maximum de adrenalina, în timp ce pirotehnistele de la Fuel Girls încing spiritele, totul într-un show fără jumătăți de măsură!
Presale: Până pe 30 aprilie, toate biletele pot fi cumpărate cu discount de 10% (mai puțin cele VIP, cele pentru party și cele pentru meet&greet).

Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Prețurile biletelor variază între 57,6 lei și 330 lei, în funcție de distanța față de scenă, vârsta cumpărătorului (copiii beneficiază de reduceri) și momentul de achiziție a biletului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 5 =