Acum citesti
Măștile sportive Naroo: noutăți din colecția 2018

Daca te dai cu bicicleta si pe vreme rece, alergi sau practici sporturi de iarna, probabil ca ai simtit deja nevoia unei masti care sa te protejeze de frig, noxe sau polen. Naroo vine cu solutia pentru aceste probleme, prin gama sa de masti pentru sportivi. Acestea sunt concepute pentru a te proteja de conditii de mediu nepotrivite pentru activitati sportive, cum sunt temperaturile scazute, praful fin, radiatiile UV extreme etc.

Respiratia eficienta este fundamentala in orice sport, iar Naroo investeste in cercetarea si dezvoltarea acestor masti pentru a inlatura piedicile externe, oferind cele mai bune conditii ca sa poti respira usor.

Gama Naroo cuprinde masti cu diverse caracteristici tehnice, raspunzand nevoilor variate ale sportivilor si conditiilor externe diferite de la un sezon la altul. Acestea au un grad de protectie UV de pana la 99.9%, certificata de FITI Testing and Research Institute. De asemenea, se mai remarca gradul ridicat de confort, reducerea umezelii, usucarea rapida, precum si posibilitatea de spalare repetata fara a afecta eficienta filtrarii.

Colectia de masti Naroo 2018 cuprinde cinci game (linii), de la cele destinate utilizarii de zi-cu-zi (linia E), la cele pentru pentru performanta sportiva (X, N) si de la cele cu filtrare (F) si pana la cele mai inovative si avansate, cu exoschelet de ghidare a aerului pentru a evita aburirea ochelarilor (Z).

Aceste linii includ produse de diferite lungimi si culori, pentru toate nevoile si gusturile. De asemenea, mastile Naroo ofera o mare diversitate de grosimi ale materialelor, variind de la cele foarte subtiri, pentru vara (marcate cu cifra 1), pana la cele calduroase, pentru iesirile din sezonul rece (marcate cu 9).

Astfel, iarna poti opta pentru o masca speciala de ultima generatie, cum este modelul Z9H cu sistem antiaburire pentru vreme rece, sau pentru modelul X9, mai simplu si mai usor, disponibil in numeroase variante de culoare.

O alta optiune este sa alegi un model intermediar, pentru toate sezoanele, cum ar fi T.BONE5+ si R5, cu exoschelet antiaburire, sau X3F, X5, X5s, X5h, accesibile si foarte confortabile.

Pentru utilizare zilnica se poate opta pentru modelele de tip neck-tube E9 sau E3, cu protectie UV si o gama larga de culori.

Prezent pe trei continente, brandul Naroo sprijina cu succes sportivii in lupta cu problemele de mediu. Mastile Naroo iti permit sa respiri usor si filtreaza particulele fine de praf si aerul poluat, materialele folosite fiind testate de institute specializate. An de an, Naroo isi consolideaza pozitia de lider pe piata mastilor inovative pentru sportivi si dezvolta noi modele, in conformitate cu nevoile acestora.

Te poti bucura de beneficiile mastilor Naroo si in Romania, prin intermediul Biciclop. Le poti folosi atunci cand pedalezi prin oras ca sa eviti poluarea, cand alergi, pentru a fi protejat de praf, cand este frig si nu doresti sa inspiri aerul rece direct. Alege aici modelul potrivit tie!

via Biciclop – comunicat de presă

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 3 =