Acum citesti
MaxiFold L și XXL, sculele de buzunar de la BBB

O defecțiune mecanică în timpul turei se poate întâmpla oricui. Mai important este cum rezolvi acest neajuns pentru a-ți continua sesiunea de pedalat. Fie că ai nevoie să reglezi schimbătorul sau să repari un lanț rupt, sculele de buzunar de la BBB își pot fi de folos în momente de dezastru mecanic.

MaxiFold L, căci acest set de scule este cel mai apreciat de la BBB, a câștigat mai multe teste realizate de diferite reviste de biciclete din Europa. Astfel, Cycling Active din Marea Britanie și Fiets din Olanda sunt publicațiile care au cotat cu scor maxim setul în cauză, iar Mountain Biking UK a declarat că MaxiFold L este de valoare mare. Pe de altă parte, MicroFold XXL a fost setul învingător în testul realizat de revistele What Mountainbike (Marea Britanie) și Terrengsykkel (Norvegia). Mai departe poți citi specificațiile tehnice ale celor două truse de buzunar.

MaxiFold L este un mini-set de scule a cărui carcasă este din duraluminiu. Finisajele și designul sunt astfel concepute și realizate pentru a se potrivi în mâna oricărui om, ceea ce aduce un plus de ergonomie. Trusa are 14 funcții și anume imbus de 2, 2.5, 3, 4, 5, 6 și 8mm, șurubelniță în cruce și dreaptă, torx T25, leviere pentru anvelope, cheie de spițe și sculă pentru cuiul de lanț. Prețul recomandat al acestui produs este de 19,95 de euro.

MicroFold XXL este celălalt set de scule de buzunar cu care BBB se mândrește. La fel ca și în cazul anterior, sculele sunt protejate de o carcasă de duraluminiu, dar vin și cu un plus de protecție, mulțumită membranei de cauciuc în care este învelită. Funcțiile setului XXL sunt 20 la număr: imbus de 2, 2.5, 3, 4, 5, 6 și 8mm, torx T25, șurubelnițe Philips PH1, PH2 și dreaptă, sculă pentru cuiul de lanț, leviere pentru anvelope, chei de spițe de 3.2, 3.3 și 3.5 și cheie hexagonală de 8, 9 și 10mm. Prețul recomandat este același ca și în cazul MaxiFold L.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − seventeen =