Maxxis anunță noul Forekaster pentru 29

0

maxxis-forekaster-michelin-power-challenge-tubular-vittoria-graphene-tires-600x400Maxxis a prezentat la târgul Frostbike un nou model de anvelopă specială pentru noroi: Forekaster. Un model asemănător a fost prezent la Campionatele Naționale de Ciclocros din Statele Unite. Momentan este anunțată doar o versiune pentru roți de 29.

maxxis-forekaster-michelin-power-challenge-tubular-vittoria-graphene-tires-2-600x400Anvelopa are un profil asemănător cu Ardent, dar cu crampoane mult mai agresive. Cei de la Maxxis spun că este un cauciuc perfect pentru față, fiind utilizabil și pe spate în condiții de tracțiune slabă. Profilul are crampoane mari pe lateral, două rânduri de crampoane agresive rare de tranziție și crampoane cu o rampă ușoară pe partea de tracțiune. Toate crampoanele au caneluri pentru tracțiune mărită pe sol umed.

Foresaker va fi disponibil doar în variantă tubeless ready cu carcasa de 120 tpi în dimensiunea 29×2.35, la un preț de 70 USD.

Sursa: bikerumor.com

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCatch și Release, două noi modele 27.5 de la Diamondback
Articolul următorÎmbunătățiri pentru 2016 la furcile RockShox
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ