Acum citesti
Microshift lansează manete de cursieră cu control pentru tija dropper și deraior 47t cu ambreiaj

Chiar dacă Microshift nu e între cei trei mari producători de transmisii de biciclete din lume, ei mereu vin pe piață cu produse interesante și inovatoare, multe dintre ele trecând și pe la noi pentru teste. După ce au lansat prima lor casetă de pinioane 11-46t, acum au lansat și deraiorul care să funcționeze cu aceasta. Noul XCD RD-M785L este un deraior pe 11 pinioane cu ambreiaj și capabil să funcționeze cu pinioane de 47t, fiind de asemenea compatibil Shimano Dynasys 11.

Asta înseamnă că ar putea fi un înlocuitor perfect pentru un deraior Shimano defect, la un preț de doar 80 $, preț la care e greu de găsit un Shimano. Deraioarele XCD nu sunt doar compatibile Dynasys cu sunt compatibile și cu manetele de schimbător trigger, bar end și cu frecare de la Microshift, având astfel o gamă largă de utilizare. Deraiorul este așteptat pe piață începând cu iunie.

Tot în aceiași gamă de utilizare Microshift va avea un nou set de manete de cursieră denumit Trekking 11 care e de asemenea compatibil Shimano Dynasys 11. La fel ca multe alte manete Microshift, se folosesc două padele pentru schimbarea vitezelor, nu sistemul asemănător Campagnolo folosit la manetele Microshift de top.

Diferența e că în partea stângă există o singură manetă, deoarece setul e proiectat pentru transmisii 1x iar maneta din stânga e folosită pentru controlul… tijei dropper mecanice, fiind primul set de manete de cursieră cu control pentru tija dropper de pe piață! Prețul va fi în jur de 190 $ cu disponibilitate tot din iunie.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 2 =