Acum citesti
MLCP de la Wolf Tooth, scula ce ne-ar face viața mult mai ușoară

Noua Wolf Tooth Components Master Link Combo Pliers ar putea să fie scula de care avem nevoie deși nu știam până acum, ea intrând în scenă acolo unde sculele uzuale se opresc. Adică include șase funcții utile pe care majoritatea multitool-urilor nu le au. Și chiar dacă unele le au, MCLP le face mai bine, fiind o sculă destul de impresionantă.

 

În primul rând, MLCP e proiectată să fie cel mai compact clește de za rapidă de lanț, cu o funcționalitate excelentă. Acest lucru înseamnă că nu e doar ușor de folosit ci e și compatibilă cu lanțurile de 10, 11 și chiar 12 viteze, inclusiv cu forma interesantă a zalei lanțului SRAM Eagle.

Mai mult, este inclus și un spațiu interior pentru două perechi de zale rapide în mâner, care se închide cu un sistem magnetic de calitate.

În afară de funcția de clește de za, scula îndeplinește și alte funcții cum ar fi cea de clește pentru desfacerea valvelor (câți posesori de tubeless nu s-au chinuit cu asta pe traseu când au vrut să monteze cameră…), levier pentru anvelope (nerecomandat pe jante din carbon) și sculă de demontare a miezului valvei.

Fabricată din aluminiu 7075 T6, scula are 38 g fără zalele din interior, dar și cu zale cu tot nu e foarte grea și poate fi transportată fără probleme oricând.

 

Scula e disponibilă cu corpul negru sau roșu și cu șurubul articulației în culorile negru, roșu, albastru, verde sau auriu. Prețul fără zalele incluse este de 29.95$ fiind deja disponibile.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + 17 =